Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

 
 

Kniha návštev - vaše nové fórum!

 

Obrazek

 

Napíšte i vy svoj názor a vyjadrite sa k téme Marika...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

iba tak

(;), 8. 7. 2013 23:07)

Akurat tu sedim vecer pri pc a poslucham piesen ^ nespalme to krasne v nas..... naozaj, aj kem mam skoro 29r, mam naozaj velmi rad tieto pesnicky, citim v nich nejaku hodnotu alebo posolstvo, nieco viac ako pocuvam kazdy den zo slovenskych radii...... su to piesne, ktore ma vedia doajt a potesit.(napr piesen dievcata... :D) nech je ako chce, prajem vela zdaru a zivotnej energie nech uz robite cokolvek.

Poděkování

(Honza Smola, 7. 7. 2013 9:33)

Mariku Gombitovou pokládám za jednu z našich nejlepších zpěvaček. Tím, jak mi roky postupně přibývají, stále více odhaluji hloubku a moudrost textů jejich písní, čehož jsem jako mladý kluk nebyl schopen. Její projev mě stále dojímá a přivádí v úžas. Jako němý poslouchám a poslouchám..... Dnešní svět je bohužel plný povrchností. Možná i to je důvod, proč se Marika stáhla do ústraní. Ať už je to tak či onak, jsem nesmírně rád, že jsem mohl vyrůstat v době, kdy mé životní postoje a názory formovala nejen má nejbližší rodina, ale také takoví lidé, jako je Marika Gombitová. Za to jí chci moc a moc poděkovat.

Marika skutečně chybí

(Petr z Čech, 19. 6. 2013 15:09)

Marika je takřka moje vrstevnice, je jen o pár let starší. Z toho vyplývá, že jsme její písničky poslouchali v mládí a ona představovala a stále představuje to nejlepší ze slovenské hudby, pro nás to byla vždycky "naše zpěvačka" jako Meky Žbirka či Peter Nagy.
Ze slovenských zpěvaček je skutečně nejlepší a stále patří do generace těch, kteří nejen museli mít talent (což Marika zajisté má), ale hlavně hodně dřeli, aby něco dokázali předvést.
Bohužel to, co se dneska objevuje na různých "superstár" a podobných šou těmto lidem nesahá ani po kolena. Tahle generace skutečných zpěváků a zpěvaček pomalu odchází a nikdo podobný ji doposud nenahrazuje. Čili Mariko, ještě pořád máte na to, abyste to těm mladým jak my Češi říkáme "natřela". Je skutečně škoda, že nezpíváte, určitě by to stálo zato.
Tak aspoň hodně zdraví a pohody.
:)

Pozdrav s obdivom:-)

(Martina, 1. 6. 2013 23:03)

Marika, vyrastala som na Tebe. Mama mi kupovala platne z Opusu a ja som spievala naspamať Tvoje pesničky. Hudba ma vždy zaujímala a spievam doteraz, aj keď len rodine. A Ty si bola jedna z tých, ktorá pomohla rozvíjať moj pozitívny postoj k hudbe.

Tento rok budem mať 40 a stále Ťa počúvam a už aj moje malé deti, ktoré majú evidentne hudobné nadanie a sluch:-)

Držím palce k tomu, aby si sa rozhodla ešte vydať ďalšie svoje album. Stopercentne by stálo za to, na scéne veľmi chýbaš.

P. S. Mojmu 4 a pol ročnému mladšiemu synovi musím pravidelne spievať Vyznanie a že to je pre mňa pekná "makačka", odspievať tak ťažkú a krásnu pieseň. Samozrejme Tvoje kvality sú nenahraditeľné a pre mňa, ač spievam celkom dobre, nedosažiteĺné:-)

P. P. S. Žijem na Severnej Morave, takže moje deti majú rodnú reč češtinu. Ale slovenské pesničky milujú:-)

osobny pozdrav

(Miroslav, 1. 6. 2013 18:40)

Milá naša Marika, veľmi často tvorím ako výtvarník pri tvojích piesňach... Strašne rád by som Ťa niekedy osobne pozravil a daroval ti niečo zo svojej tvorby.
www.kudzia.sk

človek a jeho dary

(Pavol Kukučka, 26. 5. 2013 14:48)

Marika
taká silná žena, ako ste Vy, nie je stvorená na to, aby svoj život prežila kdesi v tichosti. Boh Vám dal veľký dar (nádherný hlas, dynamiku spevu, cit, emócie), a okrem tohoto daru aj veľkú pomoc. Mám priateľa, kňaza, ktorý svoj život zasvätil násť ročným mladým deťom. Deti ho majú veľmi radi, deti ho zbožňujú, a on to skutočne s nimi vie. Po nedávnej situácií s biskupom Robertom Bezákom ho to tak poznačilo, že sa rozhodol svoj život dožiť kdesi v tichosti v kláštore. Mnohonásobne a opakové nie, ho však presvedčilo, že svoj život nežije pre seba, ale pre malých, a tak zostal, zostal verný ako Filip Neri.
Aj Vy ste oslovili milión ľudí, niektoré piesne boli bláznivé, ale niektoré boli skutočne tým pravým svedectvom do života. Na konci pozemského života sa Boh nebude pýtať, čo Vám vzal, ale bude sa pýtať, čo sa stalo s tým, čo dal... Skutočne, a bude to na radosť Vašej osobnosti, keď milión detí odpovie "ona nám dala svoje srdce, cez svoj hlas".
Vrátiť sa do sveta šoubiznisu, to asi nie, ale vrátiť sa medzi ľudí, medzi deti, medzi mladých, ktorý hľadajú zmysel života, medzi pädesiatnikov, ktorí denno-denne bojujú svoj každodenný život, medzi starých ľudí, ktorí už majú tieto pozemské dni spočítané. "Dať im nádej", dať im radoť. A potom Pán na konci vekov povie, "keďže si bola nad málom verná, poď do radosti svojho Pána".

Re: človek a jeho dary

(:-(, 28. 5. 2013 11:59)

Prosím, takéto písmenká už nie ! Však sa to začína podobať na kondolenčnú listinu :-(

Len tak...

(peťo tulák, 19. 5. 2013 7:49)

...občas sem nakuknem čo nového a prečítam si kadečo a teší ma každá drobnôstka ak je taká, čo nepoznám!

Marika vrát sa na podia!!!

(Mária, 12. 5. 2013 10:45)

Marika ahoj. Prosím ja teba , tak ako ty v Prosbe pán božka vrát sa podia chýbaš nám! Možno som egoistka , ale kedd som ako malé dievčatko počula skladbu KOLOSEUM u mojej sesternice, musela som počuť tvoj hlas zakaždým tvoj hlas. Pesničku KOLOSEUM zbožnujem je to moja srdcovka. A ostatné pesničky to je nádhera. Tvoj hlas , ked spievaš ma nabíja energiou. Dúfam že nás fanúšikov potešíš aspon jedným koncertom. Dakujem! Pre mna si Hviezda!

Letná pieseň

(pipinko550, 6. 5. 2013 15:35)

Nuž, leto sa nám pomaly ale isto začína, vonku svieti slnko, teploty sa šplhajú k tridsiatke... čas zaspomínať si na Marikine letné pesničky. Prišiel máj, krásny máj, pretočili sme stranu na našom slnečnom kalendári, obliekli si prázdninové tričko a vydali sa skúmať deň ako z pohľadnice. Je zelený máj, vzduchom sa nesie vôňa rozkvitnutých stromov, máme tridstať stupňov v tieni a v záhradnej kaviarni vychutnávame si šálku studeného zeleného čaju. Máme svoje tajné plány, či už sme chlapci alebo tie správne dievčatá, plánujeme beh do slnka a sme odhodlaní zdolať všetky prekážky dní. Sme crazy, sme blázni v parku, ktorí sa snažia byť "nad tým". Prichádza leto, s ním nová nádej. Verme, že zabudnuté sa vráti a show nám ešte nekončí. :-)

Re: Letná pieseň

(MonikaJanka, 8. 5. 2013 20:15)

Aký pekný komentár.

Re: Letná pieseň

(pesomacka, 8. 5. 2013 21:09)

pekný komentár, Letná pieseň je pekná, len už tu bola v takom čase aj pred dvoma rokmi

Hracia skrinka

(pesomacka, 8. 11. 2012 17:16)

Nebolo by odveci aktualizovať sekciu Hracia skrinka. Ak nerátam aktualizáciu z 4.11.2010 (čo bola jedna veta), tak naposledy bola aktualizovaná keď vznikla. Typujem rok 2007, keď vychádzalo 2CD Vyznanie.

Re: Hracia skrinka

(Admin, 10. 11. 2012 13:29)

Ano, dajte nejaky napad...

Re: Hracia skrinka

(Admin, 10. 11. 2012 13:29)

Ano, dajte nejaky napad...

Re: Re: Hracia skrinka

(pesomacka, 12. 11. 2012 13:57)

No neviem, nejaké nezverejnené rarity - pesničky alebo nejaké videá.

Re: Re: Re: Hracia skrinka

(Admin, 22. 11. 2012 18:46)

Neberte to osbne, ale "nejake" nie je napad :)

Re: Re: Re: Re: Hracia skrinka

(MonikaJanka, 24. 11. 2012 0:13)

ja by som navrhovala Trojku.

Re: Re: Hracia skrinka

(pesomack, 4. 5. 2013 10:46)

Zaujímalo by ma z videí napríklad:

Čo má rieka (Kde lúče ticho nájsť?)
Boľavé námestie a Hracia skrina (Našich 9)
S tou nádejou choď spať (Zrkadlo)
Jedenásť poschodí (TKM)

jar

(VV., 21. 3. 2013 10:50)

Aj keď sa to nezdá, máme tu jar. Bolo by dobré, aktualizovať čas vianočný...:-)


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31

následující »