Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

 
 

Kniha návštev - vaše nové fórum!

 

Obrazek

 

Napíšte i vy svoj názor a vyjadrite sa k téme Marika...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

vráť sa

(patrik, 27. 3. 2012 16:44)

Som mladý chlapec Marikine pesničky sa mi páčia bol by som rád keby sa vráti .

Poďakovanie

(JoZeF, 24. 3. 2012 19:32)

Ďakujem veľmi pekne za vyčerpávajúce informácie...nech sa vám darí:)

pre Jozefa 2

(Petr, 23. 3. 2012 13:21)

Prosba - 4x na CD (diskografia www.koloseumforum.com ):
--502371-2 – 100 let české a slovenské písničky 3 (2001, Sony Music/Bonton, 2 CD)
--SC 0005-2331 – Noc hviezd (Slovenské telekomunikácie) (2001, Martin Sarvaš Production)
--543439-2 – Bomba slaďáky (2002, Sony Music/Bonton)
--FZ 0115 2-331 – Okey Vianoce 4 (Vianočné piesne pre všetky generácie) (2006, Forza Music)

pre Jozefa

(MonikaJanka, 23. 3. 2012 9:41)

Prosba vyšla na CD 100 let česke a slovenske písničky 3.

Otázka

(JoZeF, 22. 3. 2012 23:43)

Zdravím Vás Marika...vaša diskografia je klenotom na Slovensku...prajem vám veľa zdravia a šťastia...mám 22 rokov...milujem veľa vaších piesní hlavne Vyznanie a Prosbu...chcel by som sa spýtať či niekto nevie že či pieseň Prosba nevyšla na žiadnom CD???

Přání

(Jitka, 21. 3. 2012 21:54)

Dobrý den Mariko, chtěla bych vám popřát hodně štěstí a zdraví! Vaší tvorbu jsem objevila teprve nedávno(je mi 22) a tak krásný hlas jsem ještě nikdy neslyšela. Miluju vaše písně Jako Vyznanie (při té mi přímo mrazí), správné dievča, koloseum, pradiso atd. Doufám, že někdy budu mít možnost vás vidět naživo, pokud ne, nevadí, i tak vás budu poslouchat dále a dále.... S obdivem Jituška z Prahy

Drahá paní Mariko!

(Mirek, 21. 3. 2012 1:11)

právě jsem se dozvěděl,že jste prolomila zeď mlčení,Věřte mi ,že ačkoliv jsem z Čech už dlouho jsem na tento okamžik čekal.Pravila jste ,že se skláníte před námi -vašimi fanoušky.Já sám za sebe mohu říci, že se skláním před vámi,a kdykoliv příjdou nějaké trable života,vzpomenu si na vás,a vše je najednou nějak méně těžké.
Všichni milujeme váš nezaměnitelný a jedinečný hlas s jemně kovovou barvou,všechny vaše hity. Myslím si však ,že to není ten pravý důvod proč si tak moc přejeme váš návrat. Tím pravým důvodem je dle mého názoru mít opět viditelný vzor.Vzor člověka ,který se roky pere s nepřízní osudu,člověka , který nám svou přítomností dokáže připomenout, že existují jiné a trvalejší hodnoty ,než ty které nás pohltily.
Pochopím,když se rozhodnete setrvat v ústraní,přesto vás však prosím-vraťte se zpět a zpívejte.Ve vašem telefonátu jste řekla, že nás potřebujete.Ani netušíte jak moc potřebujeme my vás.jak slováci tak i češi.Byla jste Bohem pověřena přinášet světlo a radost lidem,vždy se vám to velmi dařilo -rozzařte nám prosím naše pochmurné dny.

S hlubokou úctou Mirek Pazderský

www.koloseumforum.com

(Tatiana Fábryová, 14. 3. 2012 15:41)

Milá naša Marika.Odpuste prosím to oslovenie aké som si dovolila,ale ja som človek čo hovorím tak píšem.To moje srdiečko rozpráva a preto to ináč ani neviem.Ste speváčka ktorej hlas sa nedá žiadnou inou nahradiť ani pri neviem akej snahe.Každý sme jeden jedinečný či človek či hlas.Niekedy mi vadí,keď Vás chcú kopírovať.Ja chcem počuť Váš hlas a pri tom na všetko myslieť na Vás a zdielať s Vami Váš život.Preto keď mi lekári povedali, presne pred rokom že mám CA prsníka a bolo by dobré ho odstrániť,verte žiadnu hrôzu som nepociťovala pomyslela som si na Vás na ostatných a preto Vy a ja budeme stále brať veci a vítať každý deň.Viete nikdy nie som sama MÁM VÁS. našťastie.Keď ste havarovali a bolo to v časopise SLOVENKA a ŽIVOT sedela som v parku v Banskej Bystrice tam bývam a moj syn Zbyňek robil prvé kroky narodil sa 20.07.1980.Nabudúce budem pokračovať prepáčte.Najradšej by som Vás objímala a sedela u mňa doma alebo kde by ste si priali popíjali kávu,ale výb er by bol na Vás.Pošlem aj foto čo som náhodne/náhoda/podla mňa není.Syn a za ním je Váše foto vo forme sAMOZREJME PROPAGAČNý MATERIÁL tzv.plagát.Milujeme Vás.Nevládzem,písať začína ma bolieť hlava a a pre slzy nevidím už.Veľa pusiniek Táňa a Zbňek.

Pozvanie

(Juraj, 5. 3. 2012 16:27)

Vážená pani Marika,

volám sa Juraj Čúzy a pracujem ako predseda správnej rady nadácie Vláda Kulíška ,,Počuť srdcom.“Nadácia sa venuje rozvoju zručností tanca, pantomimy a divadla sluchovo postihnutých detí z celého Slovenska vo veku od 6 -23 rokov. Každý rok robíme súťažnu prehliadku v divadle Aréna a prichádzajú SP deti z Prešova, Levoče, Košíc,Nitry, Kremnice (aj SP deti z detského domova Maurícius ), Lučenca a Bratislavy.
Záštitu nad podujatím má každoročne manželka prezidenta republiky p.Silvia Gašparovičová, ktorá sa ho aj zúčastňuje.
Tento rok bude okrúhle výročie, keď už 20.rokov tento festival existuje.Súčasťou festivalu býva aj benefičný koncert, ktorý sa uskutoční v divadle Aréna 4.mája o 18,00 hod.
Na benefičních koncertoch sa už vystriedalo množstvo umelcov, ktorí obdarili deti úsmevom a radosťou.
Za všetkých by som menoval mímov Milana Sládka, Miroslava Kasprzyka, Karla Praisa,Vlada Kulíška, Pavla Bruchalu, svetoznáme tanečné súbory a sólistov – Annika Sutardijo (Indonesia), SĽUK, Bralen, Romathan a Štúdio tanca Banská Bystrica, Duo Ogor, DaeMen ap . Deťom spestrili program aj rôzní športovci - majstri sveta v kulturistike, cyklotriale a kickboxe, osobnosti zapísané v Guinnessovej knihe rekordov, populární herci a speváci ako napríklad Štefan Skrúcaný,Miro Noga, Fredy´s Dance Group, Beáta Dubasová, Vašo Patejdl,Iveta Bartošová, Zuzana Smatanová, Jana Kirschnerová, Monika Balogova,Martina Šindlerová a množstvo ďalších sólistov a súborov. Celkový počet účinkujúcich presiahol už počet 300.

Pokúšam sa o malý zázrak, pozvať Vás na benefičný koncert ako hlavného hosťa večera.
Bolo by nám a aj deťom cťou, keby ste nám zaspievali na tomto podujatí.
Ja nestrácam vieru v to čo robím pre tieto deti a preto Vám píšem tento list a budem netrpezlivo čakať na Vašu odpoveď.


S pozdravom Juraj Čúzy

www.zsidrotarska.sk
jurajcuzy@gmail.com


kam zmizli klipy ?

(relek, 19. 2. 2012 21:48)

Fakt by ma zajimalo, a teda asi nielen mna, preco z tejto stranky ako aj napriklad z you tubu boli naraz administratorom odstranene vsetky tie raritne a zaujimave videoklipy nasej MG ???

Re: kam zmizli klipy ?

(MARTIN, 21. 2. 2012 16:14)

Mnoho bolo pridaných uživateľom GombitovaMarika, kotrý všetko zo svojho konta vymazal.

http://www.youtube.com/user/GombitovaMarika

má s tým vraj niečo aj uživateľ pesomacka, pretože od neho nejaké video ukradol a pred dvoma rokmi v našej knihe návštev sú k založeniu tomu kontu také komentáre (nájdete na 14.strane)

yotube videa
(novak, 17. 5. 2010 14:53)
Na youtube.com existuje uživateľ s názvom GombitovaMarika (http://www.youtube.com/user/GombitovaMarika) je to kopnto, ktoré pridáva jej videoklipy, iste postupne pridá ďalšie.

Klipy od uzivatela GombitovaMarika
(Admin, 17. 5. 2010 17:19)
Mily pan "Novak",

pocinanie tohoto uzivatela je na hranici slusnosti.
Za prve, prevazna vacsina tzv. oficialnych videi, ktore tam tento uzivatel pridava su zlepence, ktore s oficialnymi klipmi nemaju nic spolocne. Je to paskvil. A cast tych povedzme "oficialnejsich", su ukradnute z gombitova.com a snaha cloveka, ktory im dal akusi graficku podobu, tak vychadza navnivoc a nam to pride prinajmensom nefer voci jeho praci.
Pan "Novak", viete dobre o com hovorim. Ale je to o vlastnom svedomi...

Hello

(Gilaro, 20. 2. 2012 6:37)

Please, contact me here if you can maybe help me:
mario.parmani@gmail.com
Thank you in advance.

Hello

(Gilaro, 20. 2. 2012 6:33)

Hi. Thank you for responding me.
Can you maybe please tell me how or where can I buy Marika's album: Marika No. 5 (anglicky)?

Mam ta rad

(Ahoj marika :D , 18. 2. 2012 19:24)

toto sa ti moze pacit a mozno ti aj pomoze ,ak ta nieco trápi a chcem aby si to videla :D

Žiarislav - význam pôvodných slovanských sviatkov a rituálov

http://www.youtube.com/watch?v=lQfM9RhxBRQ

pekný den prajem

Marika prajem božie požehnanie.

(dana, 19. 2. 2012 0:07)

Mila Marika od mlada Ta obdivujem a poviem Ti že ako to ciim ja .Pan boh si neprial aby si odišla k nemu ešte lebo tu na zemi maš ,ešte dokazat aka si silna a splnit ulohu a dat nadej a Tvoju lasku k spievaniu dalej rozdavat radost .Si užasna silna Žena ,verim tomu že je to boži plan a ty sa este vratiš a budeš spievat ja viem je to tažke ale ver mam Ja osobne a všetci Tvoji fanuškovia Teba velmi rada čakam na ten najrkajši okamžik ked nam zaspievaš a ,že Teba budeme vidiet Vrat sa nam Marika .Prajem Tebe vela vela lasky sily zdravia a božie požehnanie .

Marika prajem božie požehnanie.

(dana, 19. 2. 2012 0:08)

Mila Marika od mlada Ta obdivujem a poviem Ti že ako to ciim ja .Pan boh si neprial aby si odišla k nemu ešte lebo tu na zemi maš ,ešte dokazat aka si silna a splnit ulohu a dat nadej a Tvoju lasku k spievaniu dalej rozdavat radost .Si užasna silna Žena ,verim tomu že je to boži plan a ty sa este vratiš a budeš spievat ja viem je to tažke ale ver mam Ja osobne a všetci Tvoji fanuškovia Teba velmi rada čakam na ten najrkajši okamžik ked nam zaspievaš a ,že Teba budeme vidiet Vrat sa nam Marika .Prajem Tebe vela vela lasky sily zdravia a božie požehnanie .

Jedinečná Marika

(caletkovabibiana@azet.sk, 17. 2. 2012 19:40)

Milá Marika začala som spievať ako 13 -ročná a tvojimi piesňami som prešla mladosťou .Svadby , zábavy a tak ďalej len jedna jediná túžba sa mi nesplnila byť speváčkou a zaspievať si s tebou. Dnes som riaditeľkou v škôlke dvakrát rozvedená mám 39 rokov a dve veľké slečny , ale celý život ťa milujem a prajem veľa odvahy , aby si sa vrátila . Si jedinečná Marika , veľa zdravia prajem . Možno sa mi tento sen raz splní stretnúť ťa. S pozdravom Bibiana

Uzasna

(Dusko BA-TT, 16. 2. 2012 21:54)

Marika je skvela spevacka,uzasny clovek a velka osobnost...

Pre Mariku

(Maťa, 13. 2. 2012 20:12)

Milá Marika,
na tvojích pesničkách som vyrastala, môj nebohý ocko mal veľmi rád tvoju hudbu. Je mi veľmi ľúto že nie si verejne činná, pretože pre nás fanúšikov by to bolo skvelé. Tvoj hlas je nazabudnuteľný a žiadna iná speváčka nedokáže zaspievať tvoje piesne tak ako ty. Aj keď to mnoho ľudí vraví, že tá a tá je skoro ako Gombitová. Ja si myslím že to tak určite nie je. Prosím, vráť sa k nám, k svojím skalným fanúšikom.My ťa potrebujeme a ty potrebuješ nás. Neuzatváraj sa vo svojom svete. Je tu veľa ľudí, ktorí na teba často myslia. Vráť sa prosím k nám. :)

here we are...

(Admin, 12. 2. 2012 8:51)

HALLO.

HOW CAN I HELP YOU?


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31

následující »