Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

 
 

Kniha návštev - vaše nové fórum!

 

Obrazek

 

Napíšte i vy svoj názor a vyjadrite sa k téme Marika...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hello

(Gilaro, 12. 2. 2012 6:40)

Hi. Does someone here maybe speak english language? I need a help with one of Marika's album. Can someone maybe help me, please?

miluji mariku

(zuzana, 4. 2. 2012 0:22)

mariku vnímám a miluji od svých25 let kdy si vzpomínám na vnímání jejich skladeb a tím mne to hodně změnilo v myšlení a postoji..děkuji Ti..ale muj názor je ten,že každý nemá a neumívnímat jako třeba já a tím je to jen škoda...

članok v pluske

(melodia, 22. 1. 2012 22:35)

Po prečítaní článku, kde sa M. Žbirka vyjadril o svojom spojencovi K. Peterajovi som čakala reakciu od Mariky takú, že bude znovu iba mlčať. No milo ma prekvapili s kontaktnou osobou, že Marika je sklamaná. Aj ja som sklamaná, že M. Žbirka nenašiel iného spojenca pre návrat Mariky, škoda, že najprv s Marikou nehovoril osobne, možno by potom pochopil jej vyjadrenia na jeho článok. Písala som článok o priateľoch a nepriateľoch, pretože som také niečo predpokladala - neviem, čo K. Peteraj ešte chce a nevie to ani Marika, ved ako textar už patrí na iný dvor, už nie je jej dvorným textárom, vlastne podľa mňa ani nikdy nebol ...

pre autodiely

(MonikaJanka, 22. 1. 2012 11:44)

A čo to má prosím vás spoločné s Marikou?

Proste úžasná

(ema, 21. 1. 2012 14:36)

Milá Marika, vždy ste pre mňa boli a aj ste jedinou skutočnou speváčkou. Ste obrovský talent s úžasným hlasom, ktorý nikdy nikdo nedokáže napodobniť. Počúvala som vás už ako malá. Muzikál Neberte nám princeznú som vtedy videla asi100 krát. Rada spievam a vždy som sa snažila napodobniť váš hlas ale nikdy sa mi to nepodarilo. Všetci speváci sa od vás môžu učiť. Aj keď už na verejnosti skoro nevystupujete stále budeme s vami a nezabudneme na vás.
Prajem vám veľa síl a šťastia do nového roku.

Legendy popu

(MonikaJanka, 20. 1. 2012 18:13)

Ahoj, Legendy popu s Marikou si môžeš pozrieť tu:
http://www.stv.sk/online/archiv/legendy-popu?date=2012-01-13&id=47544

Marie

(Marie , 20. 1. 2012 14:32)

Prosím, můžete mi někdo odeslat, kde se vysílal pořad ledendy roku? Nemůžu to najít. Díky.

Marie

(Marie, 20. 1. 2012 14:17)

Marice,přeji všechno nejlepší. Vzpomínám si na její nehodu, když to psali v novinách - 8.12.1980. Je to dlouho. Vím, že je to možná k smíchu, ale někdy se mi o ní zdálo, že bude zase chodit.... Ráda bych ji viděla někdy v televizi.

LEGENDY POPU

(W., 17. 1. 2012 18:43)

Program bol noblesný a na úrovni. Speváčky sa snažili, aj keď im príroda nenadelila "gombitovské" výšky...Palonder spackal, čo sa dalo. Marika sa ozvala, dala nádej. Veľmi by som si želal počuť aspoň jej novú pesničku. Ale na zázraky už dávno neverím.

škoda

(Peter, 17. 1. 2012 16:34)

Zdravím pani Marika,
je mi ľúto je som sa sklamal, keď som si myslel že sa v Legendách popu aspoň na malú chvíľu ukážete - veď to bol program o Vás ... ?

Pozdrav z ČR

(Pavel, 16. 1. 2012 20:01)

Milá Mariko, s potěšením a úctou jsem sledoval v pátek pořad legendy popu. Nádhera, pohoda, vzpomínky....a co víc...zase jsme Vás mohli slyšet a dozvědět se, že tu jste s námi a možná i před nás zase někdy předstoupíte s těmi skvostnými melodiemi. Překvapilo mě kolik lidí v mém okolí, tady na severu Čech sledovalo STV a bylo nadšeno. Čechy zdraví Slovensko a Mariku!!! Vraťte se nám!!!

Nostalgia

(rys, 16. 1. 2012 15:48)

Marika, vídaval som ťa so Žbirkom, keď ste chodili do hudobného štúdia v starej Petržalke na Pekárskej ulici ešte v roku 1980. To boli krásne časy, hoci je tomu už viac ako 30 rokov. Želám Ti veľa zdravia a optimizmu a možno sa raz dočkám aj tvojho vystúpenia. Ďakujem za krásne pesničky

Odkaz pre Mariku

(Kukuč, 16. 1. 2012 13:53)

Milá Marika, ďakujem za to, že ste tu boli, ste a budete. Ďakujeme za krásne slová, ktoré akoby prehovoril anjel. V piatok som si pri televíznej obrazovke poplakala a viem, že som nebola sama. MARIKA, ANI VY TU NIE STE SAMA. My sme tu pre Vás, myslíme na Vás a podporujeme Vás. Veľmi Vám držíme palce, aby sa Váš stav zlepšil natoľko, aby ste mohli medzi nás. Bol by to zážitok na celý život. Ešte raz ďakujema prajem Vám všetko len to najlepšie.

Pozdrav zo Slovenska

(Ľubica, 16. 1. 2012 12:59)

" Marika, ja mať takých fanúšikov ako je Roman z Budejovíc, tak dlho s tým spevom neváham a kľudne chytím aj "hviezdne maniere" a nechám sa na to podium vyniesť aj 2x "
Slovensko zdraví Česko !

Marika

(Anna, 16. 1. 2012 11:18)

Marika prosím Ťa predstúp pred svoje publikum a zaspievaj tým svojim úžasným hlasom aspoň jednu pesničku to je jedno ktorú chceme počuť ten tvoj krásny famózny hlas !!!!!!! a počuť tie krásne tóny a slová, kedy TY vypočuješ hlas svojho verného publika??? Veríme TI

Užasné

(Marta, 15. 1. 2012 14:39)

Už som sa zlakla že ked nie som na soc. sieti tak ti nemôžem zaželaťvšetko len to najlepšie

Vrať se

(Roman Beran, 14. 1. 2012 19:53)

Mariko, vím, že naprosté většině dnešní omladině Tvoje jméno nic neřekne, Ale když si vzpomenu na tvoje "výšky" tak mě dodnes "mrazí". Krásná ženská, obrovský hlas a úžasný (tohle slovo už k následujícímu ani nepatří) entuziasmus. Fakt, přijď a znova to rozjeď. Hlas se tiu určitě nezměnil a nějaká ta slzička nebo !půltón" dolů nikomu vadit nebude... a vozík?? Klidně tě na jeviště vyvezu - a přijedu až z Budějcc :-) Ahoj-. Zkus to !!

Legendy

(Ľubica, 14. 1. 2012 19:44)

Musím pochválit, dievčatá to zvládli úplne perfektne.Určite to nie je jednoduché, a chce to aj dávku odvahy prespievať Marikiné pesničky.Aj Lacko Palonder bol úžasný, Koloseum mu presne sadla.Legendy určite považujem za jeden z najvydarenejších projektov STV1.Čo zaželať Marike k novému roku ? Asi tu už všetko bolo. Ale predsa...., želám Ti aby si už nikdy viac nepotrebovala žiadne opatrovateľky, keď... tak maximálne jednu šikovnú asistentku. A je na Tebe ako sa rozhodneš ďalej. Podľa môjho názoru si jeden úžasný človek so všetkými plusmi, ktorý ešte stále má čo povedať a posunúť sa ďalej.Tvoj hlas tu jednoznačne chýba. Čo sa týka tých podaktorých médií a bulváru, tak ja by som im presne, jasne azrozumiteľne vyznačila hrubou demerkačnou čiarou hranice odkiaľ, kam a kade sa môžu čo sa týka Tvojej osoby pohybovať a kde už prekračuju hranice svojej pôsobnosti, kde už je to pre Teba neúnosne. Ber to tak, že oni potrebuju teba a ty ich. A s tými, čo prekrúcajú tvoje slová sa vôbec nebav a nič nevysvetľuj.Tak ešte raz, všetko dobré ! Musím sa priznať, aj ja patrím k tým čo ti nechcú dať pokoj a najradšej by ťa videli na podiach. Ale budem rešpektovať Tvoje rozhodnutie, už akokoľvek sa rozhodneš.

Piatok 13-teho...

(Blažena, 14. 1. 2012 18:17)

...Nepozerávam Legendy popu. Ale tentoraz som si túto reláciu pozrela a chcem poďakovať tvorcom, že jeden diel venovali famóznej slovenskej speváčke Marike Gombitovej.
...Nepočúvam ženský spev. Je len jedna jediná speváčka na svete, ktorú počúvam. A to je Marika.

...Chcem Marike poďakovať za to že je, za to, že som mohla počúvať všetky tie prekrásne pisne, ktoré naspievala.
...Chcem Marike popriať veľa síl a chcem veriť, že ešte aspoň raz pôjdem na jej koncert.

Pre Mariku

(Natalia, 14. 1. 2012 12:49)

Aj ja by som chcela zaželať Marike do Noveho roku 2012 len to najlepšie,hlavne veľa zdravia , lebo to je dôležité. Tak ako povedal v Legendach Popu Kamil Peteraj, bulvar sa neustale obuva do Mariky a vymýsľa rôzne nezmysli, dohady. 10 rokov je dlhá doba, myslím, že viacero ľudí mi dá za pravdu to, že sa doslova zbavila zlého človeka ako bola za tie dlhé roky jej opatrovateľkou nejaká Radmila. Je zlé keď si človek prestane veriť a ešte keď ho v tom tak niekto podporuje. Možno naozaj bude tento rok prelomový a Marika sa bude chcieť vrátiť, len to ona sama musí chcieť a veriť si. Marika Gombitová bola, je a vždy bude len jedna, nenapodobiteľná a také " speváčky " ako odspievali včera jej pesničky, okrem Nelky Pociskovej sa môžu hanbiť.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31

následující »